This phantom sticky

Rosacea Sint-Michielsgestel

Heb je last van bultjes, puistjes en roodheid? Dan kan het best zo zijn dat je last hebt van rosacea. Aangezien rosacea voornamelijk in het gezicht voorkomt, kan deze huidaandoening je onzeker maken. Blijf niet langer rondlopen met dit probleem en kom eens vrijblijvend langs bij Schoonheidssalon Xclusiv in Sint-Michielsgestel voor advies over rosacea en wat ik kan betekenen in het verminderen hiervan.

Wat is rosacea?

Rosacea wordt vaak couperose genoemd, toch zijn het twee verschillende dingen. Couperose is namelijk alleen het zichtbaar worden van verwijde haarvaatjes, terwijl rosacea echt een huidaandoening is. Deze huidaandoening zie je vooral bij vrouwen van middelbare leeftijd, er zijn natuurlijk ook mannen met deze aandoening. 

Kenmerken van rosacea

De belangrijkste kenmerken van rosacea zijn uitgezette bloedvaatjes, bultjes en puistjes. De aandoening is goed te behandelen en/of te onderdrukken maar is zelden te genezen. Rosacea ontstaat meestal rond het 30e  levensjaar en komt meer voor bij vrouwen met een licht huidtype. De oorzaak ervan is onbekend. Wel kan het door verschillende oorzaken beïnvloed worden, zoals warmte, zonlicht, cosmetica en geneesmiddelen. Het komt voornamelijk voor op de wangen, neus, voorhoofd en kin.

Rosacea behandeling

Rosacea kun je met de juiste behandelingen en producten niet wegkrijgen, maar wel onderdrukken.

In de salon zijn er speciale behandeling met de Sobye massage. Deze massage zorgt ervoor dat de bloedvaten het bloed beter laten circuleren. Verder zijn er verschillende producten van Reviderm die de huid kalmeren en verzachten. Na de salonbehandelingen zie je al hele mooie resultaten. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Meer infromatie over rosacea?

content image

Rosacea zichtbaar laten verminderen?

Boek nu!