This phantom sticky

Psoriasis Sint-Michielsgestel

Psoriasis is een vervelende huidaandoening die je onzeker kan maken en de kwaliteit van het leven vermindert. Schoonheidssalon Xclusiv in Sint-Michielsgestel heeft jarenlange ervaring in het zichtbaar en effectief verminderen van psoriasis, zodat je voortaan verlost bent van schilfertjes en jeuk. Vind op deze pagina meer informatie over psoriasis en wat ik voor jou kan beteken bij het verminderen hiervan.

Wat is psoriasis?

Psoriasis is een veel voorkomende, chronische huidziekte. Ongeveer 1 op de 50 mensen heeft hier last van. Psoriasis zorgt voor ongemakken zoals rode plekken, huidschilfers en jeuk en kan pijnlijk zijn. Daarnaast is het vaak voor iedereen zichtbaar, waardoor mensen met psoriasis zich onzeker kunnen voelen.

Psoriasis klachten

De klachten worden veroorzaakt door een overproductie van cellen in de bovenste huidlaag, ten gevolge van een ontsteking in de huid. Het immuunsysteem van het lichaam krijgt een verkeerd signaal en zorgt ervoor dat de huid 6 tot 9 keer sneller dan normaal cellen aanmaakt.

De groeicyclus van huidcellen duurt normaal gesproken ongeveer 25 tot 30 dagen. Bij psoriasis patiënten duurt dit slechts 4 tot 6 dagen! De grootte en hoeveelheid van de plekken kan per persoon heel erg verschillen. De plekken worden gekenmerkt door een scherp begrensde roze huid, bedekt met een laag witte schilfers. De plekken komen vaak voor op ellebogen, knieën, onderrug en hoofdhuid.

Psoriasis oplossingen

Psoriasis is een chronische ziekte en is niet volledig te behandelen, wel kunnen plekken langere tijd wegblijven.

In de salon heb ik een speciale Calming Silver Spray van Reviderm, deze zorgt ervoor dat de huid in slechts 4 weken (2x per dag gebruik) heel rustig wordt. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Meer informatie over het verminderen en tegengaan van psoriasis?

content image

Psoriasis laten behandelen?

Boek nu!