This phantom sticky

Microdermabrasie Sint-Michielsgestel

Dé schoonheidsbehandeling van dit moment, die zorgt voor directe en zichtbare resultaten bij het verbeteren van jouw huid? Dat is Reviderm microdermabrasie. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid en vermindert huidproblemen zoals rimpels, pigmentvlekken, een doffe en vermoeide huid, acne en (acne) littekens. Schoonheidssalon Xclusiv is gecertificeerd Reviderm microdermabrasie specialist. De behandeling is 100% veilig en doet geen pijn.

Gun jouw huid alleen het allerbeste en kies voor microdermabrasie!

Microdermabrasie, wat is dat?

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuümstand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze twee functies zorgt het apparaat en de kundigheid van mij als jouw schoonheidsspecialist ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, stralend en gezond. De huid is nu optimaal in staat om actieve werkstoffen op te nemen.

De vacuümkracht van het apparaat stimuleert na aanmaak van nieuw collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

content image

Wat voor resultaten worden er behaald met microdermabrasie?

Je kunt na een microdermabrasie behandeling de volgende resultaten verwachten:

Verfijnde huidstructuur: Een microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. Tijdens de behandeling worden microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen. (eerste afbeelding)

Effectieve huidverzorging: Na de microdermabrasie behandeling is de huid volledig voorbereid op de hierna volgende werkstoffen van de dermo-cosmetische producten. Door middel van microdermabrasie is het mogelijk dat werkstoffen vele malen dieper de huid penetreren. De ingrediënten stimuleren het weefsel tot het produceren van collageen en elastine en zorgen ervoor dat de huid zichzelf regenereert. (middelste afbeelding)

Bewezen succes: Direct na de behandeling voelt de huid aanzienlijk strakker, gladder en fijner. Rimpels zijn verzacht, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk. (rechter afbeelding)

Bekijk hier de video met meer informatie over microdermabrasie

Meer informatie over microdermabrasie?

content image

Jouw huid direct en zichtbaar verbeteren?

Boek nu!