This phantom sticky

Merken

content image

Reviderm - huidverbetering

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie.

Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. Belangrijker is dat je ook de oorzaken van het verouderingsproces; vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

De producten van Reviderm gaan verder

Reviderm heeft op dit moment drie productlijnen: cellucur voor de jongere huid, Skintelligence voor iedere huid die extra verzorging nodig heeft en de Premium 4D lijn voor de meest veeleisende huid. Reviderm producten zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. Maar natuurlijk ook te koop in de salon.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie

Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling – met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound – zorgt voor een optimaal resultaat.

content image

Bernard Cassière

Het merk Bernard Cassière heeft zijn marktpositie versterkt sedert 2000, als een echt alternatief in schoonheidsinstituten. Door het lanceren van de hydraterende hennep/bamboe serie in 2001 (wat ook het best verkopende serie werd), heeft het merk zich kunnen onderscheiden van de meer traditionele schoonheidswereld.

Gedreven door succes lanceert het merk in 2003 een nieuwe trend met het cacaoserie. Deze serie wordt snel aangevuld met een antistressbehandeling op basis van (eetbare) chocolade. Het wordt een groot succes en de chocoladeliefhebbers staan in de rij voor deze behandeling.

content image

Sothys

Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.

Bij de Instituutbehandelingen van Sothys werk ik als schoonheidsspecialist met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen. Het is daarom belangrijk om met u als klant een samenwerking aan te gaan met onze salon, zodat je uit deze behandelingen ook huidverbetering kunt halen of het resultaat kunt behouden.

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Er goed uitzien heeft ook een zeer positief gevoel op je hele welzijn