This phantom sticky

Anti-aging Sint-Michielsgestel

Schoonheidssalon Xclusiv in Sint-Michielsgestel is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen. Door te werken met de top cosmeticamerken van dit moment en door continue scholing op het gebied van huidverbetering- en verjonging, verbeter en verjong ik zichtbaar jouw huid.

Het huidverouderingsproces

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid tekenen van huidveroudering te laten zien. Dit komt doordat de huid minder collageen, elastine, vet en vocht gaat produceren. Collageen en elastine zijn eiwitten in het lichaam, die zorgen voor een strakke en stevige huid. Daarnaast zijn vocht en vet zeer belangrijk voor de huid. Zo zal een tekort aan vocht droogte lijntjes veroorzaken en een tekort aan vet (talg) zorgt ervoor dat de huid minder goed is beschermd tegen uitdroging en bacteriën.

Tekenen van een ouder wordende huid

  • Rimpels en lijntjes.
  • Verslapping.
  • Grove poriën, slechtere huidstructuur.
  • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken.

De huidverjongende behandelingen in de salon zijn er allemaal op gericht om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Door deze verbetering zie je directe resultaten; rimpels verminderen, de huid ziet er stralend en gezond uit, pigmentvlekken nemen af en de gezichtscontouren zijn strakker.

Anti-aging behandelplan

Voorafgaande aan iedere behandeling in de salon, vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt er een huidanalyse uitgevoerd door middel van professionele meetapparatuur. Aan de hand hiervan en gebaseerd op jouw wensen, wordt er een behandelplan opgesteld. In het behandelplan staat vermeld hoeveel en welke behandelingen er nodig zijn om de huid te verjongen en welke thuisverzorgingsproducten het beste bij jouw huid passen.

Meer informatie over het verjongen van jouw huid?

content image

Een schoonheidsbehandeling die zichtbaar jouw huid verjongt en verbetert? 

Boek nu!