This phantom sticky

Acne Sint-Michielsgestel

Heb je last van puistjes, mee-eters en andere ontstekingen? Maakt acne je onzeker en heb je alles al geprobeerd om dit te verminderen? Blijf niet langer rondlopen met dit huidprobleem en maak je afspraak bij Schoonheidssalon Xclusiv in Sint-Michielgestel, voor het zichtbaar verminderen van acne!

 

Wat is acne?

Acne is een van meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen.  Acne Vulgaris, ook wel jeugdpuistjes genoemd, komt het meeste voor. Deze vorm komt vaak op het gezicht, armen, nek, decolleté en rug voor en komt door een overproductie van talg.

Door de verstopping en uitzetting van het talgkliertje kan de P-Bacterie hier gaan settelen en irriteren. Zo wordt er een ontsteking veroorzaakt en ontstaan er rode bobbels en witte kopjes. Acné begint meestal rond de puberteit en is vaak heftiger bij mannen dan bij vrouwen, dit komt doordat het gestimuleerd wordt door mannelijke hormonen.

Acne behandeling

Acné kan ik op verschillende manieren behandelen, maar daarbij is het zeer belangrijk dat je je huid zelf ook goed verzorgt. Begin daarom met een goede reiniging, dit zorgt ervoor dat vuil en bacteriën van de huid worden gehaald en dat de rest van de producten worden opgenomen in de huid en goed hun werk kunnen doen. Het is belangrijk dat je een enzymatische peeling gebruikt, deze is zonder korreltjes zodat de huid niet verder wordt beschadigd. Natuurlijk is een goede dag- en nachtverzorging ook onmisbaar.

Acnebehandelplan

Mee-eters, puistjes, littekens en andere oneffenheden kunnen goed worden behandeld door middel van een professionele acnebehandeling bij Schoonheidssalon Xclusiv in Sint-Michielsgestel.  Afhankelijk van het soort acne en je wensen, wordt er een behandelplan opgesteld, waarin staat vermeld hoeveel behandelingen en welke producten  leiden tot het snelste resultaat. Daarnaast geef ik je graag advies over hoe de huid thuis verzorgd dient te worden en welke voeding van invloed kan zijn op acne.

Wil je meer informatie over de behandelingen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Meer informatie over het behandelen van acne?

content image

Acne zichtbaar laten verminderen?

Boek nu!