Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Als we ouder worden en er hormoonveranderingen optreden, wordt de aanmaak van pigment gestimuleerd. Hierdoor kunnen zogenaamde hyperpigmentaties ontstaan. Een van de grootste boosdoeners is zonnebaden zonder bescherming.

Soorten pigmentvlekken

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken; ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie na littekens (van bijvoorbeeld acné of irritatie) en Melasma of Chloasma (gele vlekken onder de ogen) deze worden veroorzaakt door hormonen ( een bekende hiervan is het zwangerschapsmasker).

Heeft u pigmentvlekken en wilt u een egale huid?

Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk, denk hierbij aan lightening creams, fruitzuurpeelingen en microdermabrasie. De beste resultaten behaalt u in combinatie met salonbehandelingen en thuisproducten. Gebruik, als u aanleg of al last hebt van pigmentvlekken, altijd een dagcrème met zonnefliter of een extra zonbescherming over uw dagcrème. Ik kan met u de beste behandelmethode en een behandelplan bepalen, om zo van uw hyperpigmentatie af te komen of deze te verminderen. Bijvoorbeeld door een combinatie behandeling van PCA peelingen, Reviderm microdermabrasie. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Xclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.