Visual huidproblemen

Couperose

Couperose ontstaat doordat de haarvaatjes in de huid slapper worden, hierdoor kunnen ze gaan verwijden en kan u op de huid de haarvaatjes gaan zien.

Wat is couperose?

Couperose is een veel voorkomend huidprobleem. Couperose is te herkennen aan fijne rode zichtbare haarvaatjes. Deze bevinden zich voornamelijk op de wangen, neus en kin. Couperose kan soms klachten geven. Couperose kan erfelijk zijn, dit heeft te maken met de zwakte van de vaatwandjes.

De roodheid kan verergerd worden door alcohol, pittig eten, emoties en warmte. Door middel van vaatwand verstevigende producten van cellucur kan u dit probleem verbeteren. Hierdoor word de couperose vager en wat minder zichtbaar.  Doordat ook de bloedvatwanden verstevigd worden zorgt het ervoor dat er minder snel nieuwe couperose kan ontstaan.

Couperose behandeling

In de salon zijn er speciale behandelingen met de Sobye massage. Deze massage zorgt ervoor dat de bloedvaten het bloed beter laten circuleren. De huid ziet er zichtbaar rustiger en minder vurig uit. Verder zijn er verschillende producten van de Cellucur lijn die de huid kalmeren en verzachten. Na de salonbehandelingen ziet u al hele mooie resultaten.

Xclusiv adviseert een couperose creme te gebruiken. Deze zorgt er namelijk voor dat:

  • De vaatwanden stabieler worden
  • De doorbloeding gereguleerd wordt
  • Lost aanwezige opeenhopingen op
  • Vermindert aanzienlijk rode vlekjes
  • Maakt de huid beter bestand tegen klimaatwisselingen

 


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Xclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance