Visual huidproblemen

Acne

Acne is een van meest voorkomende huidziekten en is eigenlijk de verzamelnaam voor vele huidaandoeningen die te maken hebben met puistjes en ontstekingen.

Wat is acne?

Acne Vulgaris ook wel jeugdpuistjes genoemd, komt het meeste voor. Deze vorm ziet u vaak op het gezicht, armen, nek, decolleté en rug en komt door een overproductie van talg. Door de verstopping en uitzetting van het talgkliertje kan de P-Bacterie hier gaan settelen en irriteren. Zo wordt er een ontsteking veroorzaakt en gaat u rode bobbels en witte kopjes zien. Acné begint meestal rond de puberteit en ziet u vaker heftiger bij mannen dan bij vrouwen, dit komt doordat het gestimuleerd wordt door mannelijke hormonen.

Acne behandeling

Acné kan ik op verschillende manieren behandelen. Maar het is zeer belangrijk dat u uw huid goed verzorgt. Begin daarom met een goede reiniging, dit zorgt ervoor dat vuil en bacteriën van de huid worden gehaald en dat de rest van de producten worden opgenomen in de huid en goed hun werk kunnen doen. Het is belangrijk dat u een goede enzym peeling gebruikt en een zuiverend masker. Natuurlijk is een goede dag- en nachtverzorging ook onmisbaar. Wilt u meer informatie over de behandelingen maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek het verschil!

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Xclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance