merken

Cosmeticamerken


Reviderm - huidverbetering Reviderm-logo

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie.
Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. Belangrijker is dat je ook de oorzaken van het verouderingsproces; vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

De producten van Reviderm gaan verder
Reviderm heeft op dit moment drie productlijnen: cellucur voor de jongere huid, Skintelligence voor iedere huid die extra verzorging nodig heeft en de Premium 4D lijn voor de meest veeleisende huid. Reviderm producten zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. Maar natuurlijk ook te koop in de salon.

Sneller en beter resultaat met Reviderm microdermabrasie
Bij Reviderm houdt de verzorging niet op bij perfecte huidverbeteringsproducten. Om betere resultaten in kortere tijd te bereiken, zijn de salonbehandelingen van Reviderm gebaseerd op microdermabrasie. Deze gecontroleerde mechanische peeling – met een Reviderm Skin Peeler, bij voorkeur in combinatie met ultrasound – zorgt voor een optimaal resultaat.

Bestel Reviderm online via onze webshop

Jean D'Arcel JeanDarcel-logo

Biologische producten van hoge kwaliteit
Jean D'Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten.
Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D'Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

De Make-up lijn voor de moderne vrouw van vandaag!
Alle producten van Jean D'arcel zijn zeer aangenaam bij allergisch gebruikers, en niet getest op dieren. Met de cosmetica producten van Jean D'arcel kan ik een fantastische nieuwe look voor u creëren.

Boek vandaag nog een make-over zodat u de nieuwe make-up lijn kunt uitproberen en meer te weten kunt komen over:
• Welke kleuren het beste bij u past
• Hoe u mascara, eyeliner en lippenstift het best kunt aanbrengen
• Hoe u make-up het best kunt verwijderen

Bestel Jean D'Arcel online via onze webshop

Sothys sothys logo 20131

Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.

Bij de Instituutbehandelingen van Sothys werk ik als schoonheidsspecialist met producten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. Deze thuisproducten verlengen en ondersteunen de resultaten van deze behandelingen. Het is daarom belangrijk om met u als klant een samenwerking aan te gaan met onze salon, zodat je uit deze behandelingen ook huidverbetering kunt halen of het resultaat kunt behouden.

Onafhankelijk wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging Proefdiervrij.

Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Er goed uitzien heeft ook een zeer positief gevoel op je hele welzijn


website | www.sothys.nlXclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance