xclusivebanner

Impressie Beautysalon Xclusiv

Schoonheidssalon Xclusiv is gevestigd in een aparte ruimte aan huis. Mijn doel met de behandelingen is om de kwaliteit van de huid met SOTHYS, REVIDERM of JEAN D'ARCEL te verbeteren of te behouden. Bij schoonheidssalon Xclusiv is persoonlijke aandacht en een moment voor uzelf erg belangrijk. In deze tegenwoordige tijd hebben we het allemaal druk en gunnen we onszelf geen moment van rust.  Xclusiv kan u die rust wel bieden. Er wordt voor u een plan op maat gemaakt, zoals u het wenst. 

GEEN WONDEREN GEEN BELOFTES MAAR RESULTATEN!

Uw huid is een kostbaar bezit dat het beste verdient en daarom heb ik met zorgvuldigheid gekozen voor de producten van SOTHYS, REVIDERM en JEAN D'ARCEL.

SOTHYS biedt een groot assortiment aan gezichts- en lichaamsprodukten, zodat iedere huid specifiek behandeld kan worden. Het produkt heeft een subtiele heerlijke geur.

REVIDERM is een produkt waarin huidverbetering centraal staat. Dit produkt is neutraal van geur. Dit produkt is puur huidverbeterend en heeft geen wellnesseigenschappen.

JEAND D'ARCEL is een wellnessprodukt maar heeft ook een cosmeceutische lijn en wel de Arcelmedlijn. Deze produkten ruiken heerlijk en zijn ook huidverbeterend.

SOTHYS en REVIDERM zijn merken waarbij verbetering van de huid centraal staat. In de behandelingen wordt de huid namelijk gevoed met zeer veel werkstoffen, waardoor je gelijk na de eerste behandeling al resultaat ziet. Wil je dit resultaat behouden dan kun je de behandeling thuis voortzetten met de thuisprodukten, die bij schoonheidssalon Xclusiv te koop zijn. Hierdoor behoudt u het resultaat van de behandelingen en verbetert u de conditie van de huid. Voor huidverbetering is een samenwerking tussen u en de salon erg belangrijk. Hiervoor kan een plan op maat gemaakt worden.

Voor Make-up kunt u ook terecht bij Xclusiv. Wij maken gebruik van make-up van SOTHYS. Dit is een minerale make-up die zeer goed blijft zitten en waar de kleuren heel mooi van zijn. Bent u nieuwsgierig geworden naar de kleuren kom gerust kijken.

Houdt u ook van een salon die rust, persoonlijke aandacht en luistert naar wat u belangrijk vindt, dan bent u bij Schoonheidssalon Xclusiv aan het juiste adres


Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Xclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance