salonbanner

Microdermabrasie

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies zorgt het apparaat en de kundigheid van mij als uw schoonheidsspecialist ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, stralend en gezond. De huid is nu optimaal in staat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuüm kracht zorgt voor de stimulatie van nieuw collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

Microdermabrasie actie

Maak nu gebruik van de speciale microdermabrasie actie en ontvang €45,00 korting op uw behandeling!  Deze behandeling kost normaal gesproken €95,00 en bestaat uit een schoonheidsbehandeling met microdermabrasie en ultrasound. 

Hoe werkt de actie?

Het enige wat u hoeft te doen is een foto maken van onderstaande voucher (klik op de roze tekst). Op vertoning van de voucher ontvangt u de korting. 

Reviderm_microdermabrasie_Voucher.jpg


Voor wie?

Alle huidsoorten en huidtype zijn te behandelen met deze behandeling. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaalt prachtige resultaten bij o.a:

  • een droge huid,
  • rijpere huid
  • fijne lijntjes en rimpeltjes,
  • vette huid, vergrote en/of verstopte poriën,
  • vale en/of doffe huid,
  • rokershuid,
  • zonbeschadigde huid,
  • acne littekens
  •  pigmentvlekken.


Direct na de behandeling ziet u al verbetering in de structuur en het uiterlijk van u huid. Voor een optimaal resultaat raad ik u aan de behandeling in kuurverband toe te passen. Afhankelijk van u huidtype en het te bereiken doel wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit. De echte grote veranderingen zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het regeneratie vermogen van u huid, uw leeftijd en van de manier waarop u uw huid thuis dagelijks verzorgt.

Thuisverzorging is echt een must in combinatie met een microdermabrasie behandeling. De microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid heel hard wil gaan werken om o.a. nieuw collageen aan te maken. Maar het werken gebeurt alleen als het daarvoor de juiste voedingstoffen krijgt. Zonder deze belangrijke voedingstoffen raakt onze huid als het ware uitgeput en wordt deze alleen maar slechter. Kom voordat u een microdermabrasie behandeling of kuur in gaat eerst voor een intake gesprek zodat ik u kan adviseren welke producten u nodig heeft en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Zo wordt uw kuur een gegarandeerd succes.

 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Xclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance