salonbanner

Huidverbetering

Vandaag bepaalt u hoe uw huid er morgen uitziet

Mijn motto 'Geen wonderen, geen beloftes, maar resultaten'


Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat je bij huidverzorging de bovenste laag van de huid behandelt oftewel de opperhuid. je gebruikt reinigingsprodukten om je gezicht te reinigen en een dag-en nachtcreme als verzorging waardoor de opperhuid weer zacht en soepel aanvoelt. Huidverbetering daarentegen gaat een stap verder,  dieper de huid in. Met huidverbetering zorgt u voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. Hierdoor geeft u uw huid een nieuwe structuur en zorgt u er eigenlijk voor dat deze in optimale conditie komt. Dit kan door middel van microdermabrasie of fruitzuurbehandelingen.

De werkstoffen in huidverbeterende producten kunnen dieper in de huid en kunnen zo de basaalcellen laag stimuleren. U levende laag wordt hierdoor een stuk dikker en gezonder. Zo zorgt u ervoor dat de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Werkzame stoffen in producten voor huidverbetering zijn vele malen hoger geconcentreerd dan andere producten.
Gebruik huidverbeterende producten: reiniging bestaande uit een milk en lotion en een goede huidverbeterende dag- en nachtcrème. Het is belangrijk om een goede oogcrème en hals- en decolleté crème te gebruiken, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften.

Gebruik minimaal 1x per week een gezichtspeeling en een huidverbeterend masker. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen..Ik adviseer u om het REVIDERM behandelingssysteem in kuurvorm toe te passen. In combinatie met een consequente thuisverzorging verlengt en vergroot u het zichtbare effect van de behandeling in mijn salon en vertraagt daarmee tegelijkertijd het verouderingsproces van uw huid.

Microdermabrasie is geschikt voor:

  • acne (littekens), huidveroudering en rimpelvorming, rokershuid,
  • grove porien, pigmentverkleuringen, grauwe, futloze huid,
  • oppeper voor de normale huid.
  • Uitgebreide huidanalyse vooraf
  • Professionele behandelaanpak
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Advies voor thuisverzorging
  • Effect op langer termijn

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaande formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:Xclusive logo

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Sint-Michielsgestel, Den Dungen, Den Bosch, Schijndel, Vught en Boxtel

Heesterveld 34, 5271 XM Sint-Michielsgestel, Telefoon: 073-6445324, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance